Ίδιες αξίες και αρχές μεταξύ ΕΛΑΜ και Υπουργού Παιδείας (!!)

Για θέματα παιδείας ενημέρωσε ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Χαμπιαούρης τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) Χρίστο Χρίστου, σε επίσκεψη που είχε το απόγευμα στα γραφεία του κινήματος.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, είπε ότι “υποδεχθήκαμε σήμερα στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου τον νέο Υπουργό Παιδείας και συζητήσαμε μαζί του τα προβλήματα που απασχολούν τον ευαίσθητο αυτό τομέα της παιδείας”.


Για εμάς, συνέχισε, μέσα από τα σχολεία πρέπει ο κάθε μαθητής, ο αυριανός πολίτης να μεγαλώνει με αρχές και αξίες και πιστεύουμε ότι η ελληνορθόδοξη παράδοση του τόπου μας πρέπει να διατηρηθεί και στο μέλλον.

“Τον ευχαριστώ για την επίσκεψη και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του”, συμπλήρωσε.

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία που έτυχε διαβεβαίωσε τον κ. Χρίστου ότι θα είναι σε επικοινωνία μαζί του. “Να είστε σίγουρος ότι θα είμαστε σε επικοινωνία. Οι απόψεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και είμαστε ανοικτοί σε διάλογο. Θα δεχθούμε όπως έχετε αναφέρει την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική εκεί που πρέπει και θέλω να ξέρετε ότι οι αξίες και αρχές που έχετε αναφέρει είναι και δικές μας αξίες και δικές μας αρχές κι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο στα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του τόπου”.

Πηγή: Πολίτης