Αύριο ανακοινώνονται οι επιτυχόντες για τα Πανεπιστήμια Κύπρου

Σύμφωνα με δηλώσεις της προϊσταμένης της Υπηρεσίας Εξετάσεων, κ. Τέρψας Κωνσταντινίδου, αύριο, Παρασκευή, 1η Ιουλίου, ανακοινώνονται οι επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια της Κύπρου, δηλαδή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο ΤΕΠΑΚ, καθώς επίσης και στο ΑΞΙΚ και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, κατά την αυριανή ημέρα ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Καδής θα δώσει δημοσιογραφική διάσκεψη, το πρωί στις 9:00 η ώρα, μιλώντας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις. Με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια Κύπρου, στο ΑΞΙΚ και στις Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας.


Όπως δήλωσε η κ. Κωνσταντινίδου , εντός δέκα περίπου ημερών θα λειτουργήσουν τα Κέντρα στα οποία θα προσέλθουν οι υποψήφιοι για να καταθέσουν τις επιλογές τους, ούτως ώστε να κινητοποιηθούν στην πορεία και οι διαδικασίες για τα αποτελέσματα των πανεπιστημίων της Ελλάδας. Η κ. Κωνσταντινίδου διευκρίνισε πως η Ελλάδα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα εκεί πανεπιστήμια περί τα τέλη Αυγούστου.

Για όλα όσα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι υποψήφιοι, η κ. Κωνσταντινίδου τους προτρέπει να ανατρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου και της Υπηρεσίας Εξετάσεων, καθώς η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται αμέσως με οποιεσδήποτε σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι ήδη γνωρίζουν τις αρχικές βαθμολογίες τους, από την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, οπότε και δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας.

Πηγή: Καθημερινή