Κατηγορίες θέσεων στο Δημόσιο που ενδεχομένως να προκηρυχθούν κατά το έτος 2019

Παγκύπριες Εξετάσεις

Η Ειδική Επιτροπή η οποία, σύμφωνα με τις διατάξεις των περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων, είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή της Γραπτής Εξέτασης αναφορικά με τη δημόσια υπηρεσία, για την οποία εφαρμόζονται οι περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμοι του 1990 έως (Αρ. 3) του 2017, γνωστοποιεί ότι η Γραπτή Εξέταση για τις θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία, των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α8 του κυβερνητικού μισθολογίου, για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν πανεπιστημιακό δίπλωμα ή ισότιμο προσόν θα διεξαχθεί το Σάββατο 1.12.18.

Για τις θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία, των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α7 του κυβερνητικού μισθολογίου, για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν απολυτήριο σχολής μέσης παιδείας ή δίπλωμα τριετούς μεταλυκειακού κύκλου σπουδών θα διεξαχθεί το Σάββατο 15.12.18.


Επιτυχία στη Γραπτή Εξέταση παρέχει δικαίωμα υποβολής αίτησης διορισμού για αρκετές κατηγορίες θέσεων που ενδεχομένως να προκηρυχθούν κατά το έτος 2019 οι οποίες επισυνάπτονται πιο κάτω:

Θέσεις μέχρι την κλίμακα Α7

Εξεταστέα Ύλη Κυβερνητικών Εξετάσεων Α7 (2018)
Πίνακας Προσόντων για τις θέσεις μέχρι Α7

Θέσεις μέχρι την κλίμακα Α8

Εξεταστέα Ύλη Κυβερνητικών Εξετάσεων Α8 (2018)
Πίνακας Προσόντων για τις θέσεις μέχρι Α8