Πλήρης οδηγός προετοιμασίας για τις εξετάσεις Α’ Τετραμήνου στα Μαθηματικά Προσανατολισμού

Οι ασκήσεις και τα θέματα που ακολουθούν έχουν επιλεχθεί από διάφορα βιβλία, διαγωνίσματα, εξετάσεις, από έγκυρες ιστοσελίδες μαθηματικού ενδιαφέροντος και απευθύνονται κυρίως στους μαθητές που φοιτούν στην Α’ Λυκείου τη σχολική χρονιά 2021-22 και οι οποίοι θα παρακαθίσουν στις εξετάσεις Α’ Τετραμήνου που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2022 .

Σκοπό έχουν να βοηθήσουν μαθητές καθώς και εκπαιδευτικούς ώστε να έχουν ένα πλήρη οδηγό προετοιμασίας. Όλες οι ασκήσεις έχουν επιλεγεί ώστε να εξυπηρετούν τους δείκτες του ΥΠΠΑΝ στο μάθημα των Μαθηματικών Προσανατολισμού της Α’ Λυκείου.


Σε καμία περίπτωση οι ασκήσεις που ακολουθούν δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το σχολικό βιβλίο της Α’ Λυκείου το οποίο θεωρώ πως για σκοπούς μάθησης ή εξέτασης θα πρέπει να είναι το πρώτιστο καθώς εντός του σχολικού βιβλίου περιέχεται όλη η θεωρία την οποία οι μαθητές θα πρέπει να κατανοήσουν ώστε να μπορέσουν να ασχοληθούν με τη λύση ασκήσεων.

Ευχαριστώ από καρδιάς την ιστοσελίδα themata4all.com που για ακόμη μία φορά ανέλαβε την προώθηση του υλικού αυτού δωρεάν με σκοπό να φτάσει στα χέρια όσων περισσότερων μαθητών γίνεται.

Λήψη Αρχείου

Τάσος Ευαγόρου
Μαθηματικός