ΠΟΕΔ: Πρόσεχε εκπαιδευτικέ κι ο ΥΠΠ είναι έτοιμος να σε κατασπαράξει

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Υπουργό Παιδείας, έδωσε σήμερα μ’ ανάρτησή του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού. Ο κ. Φυλακτού εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Υπουργού Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη, κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, για «άτσαλο χειρισμό» της υπόθεσης.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, και η προειδοποίηση του κ. Φυλακτού προς τους εκπαιδευτικούς, όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πλέον, καθώς – όπως υποστηρίζει – «αυτός ο κύριος (Χαμπιαούρης) θα τους κατασπαράξει».


Αυτούσια η ανάρτηση του Φίλιου Φυλακτού:

Κάθε μέρα που περνά όλο και γιγαντώνεται μέσα μου το ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ο κ. Χαμπιαούρης συμπεριφέρθηκε τόσο άτσαλα στην πρώτη κρίση που βρέθηκε?

ΓΙΑΤΙ ο κ. Χαμπιαούρης αποφάσισε από το ίδιο βράδυ του τραγικού περιστατικού, όπου κανένας δεν μίλησε για ευθύνες του σχολείου, να τα βάλει με τον εκπαιδευτικό κόσμο?

ΓΙΑΤΙ σκέφτηκε ότι είναι ώρα όχι να κτυπήσω ανελέητα δημόσια τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα της ΠΟΕΔ και διά αυτών την ΠΟΕΔ, με κατηγορίες που μπορεί να τους οδηγούσαν ακόμη και στη φυλακή με όλα τα συνεπακόλουθα?

ΔΑΣΚΑΛΕ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕ, ΕΙΔΙΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ακόμα και ένα παιδί την ώρα του μαθήματος αν σου ζητήσει να πάει τουαλέτα…. σκέψου διπλά και τρίδιπλα τι θα πράξεις! Αν συμβεί κάτι, κτύπα ξύλο, την ώρα που το παιδί πηγαίνει τουαλέτα, αυτός ο κύριος θα σε κατασπαράξει! Έχει ήδη επιτύχει την πιο ρηξικέλευθη μεταρρύθμιση! Άλλαξε όλα όσα ξέραμε για τη λειτουργία του σχολείου! Μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ΣΕΠ 2018, εμείς θα ανανεώσουμε τις οδηγίες μας προς τα μέλη μας στη βάση των νέων δεδομένων!!! ΕΣΥ (δάσκαλε, νηπιαγωγέ κλπ) ΠΡΟΣΕΧΕ!!!! Ο Θεός να σε φυλάει!!!!

Πηγή: Sigmalive