Τα βρήκαν ΠΟΕΔ και Υπουργός Παιδείας

Σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ηγεσίας της ΠΟΕΔ με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη, μετά από πρωτοβουλία της Οργάνωσης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αποκατάσταση της γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της ΠΟΕΔ, με απώτερο στόχο να συζητηθούν, στο αμέσως επόμενο διάστημα, κρίσιμα εκπαιδευτικά θέματα, που ταλανίζουν τη δημόσια εκπαίδευση, με γνώμονα, πάντοτε, το καλώς νοούμενο συμφέρον του δημόσιου σχολείου, των εκπαιδευτικών και των παιδιών μας.


Ο σκοπός της συνάντησης επετεύχθη και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού εξέφρασε την πλήρη εκτίμησή του για το έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία και για το έργο που η ηγεσία της ΠΟΕΔ παράγει στον τομέα της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα η ηγεσία της ΠΟΕΔ εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπο και το έργο, που ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού επιτελεί.

Ως επιστέγασμα της αποκατάστασης των σχέσεων του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και της ΠΟΕΔ ορίστηκε συνάντηση την Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, για συζήτηση και επίλυση συγκεκριμένων εκπαιδευτικών ζητημάτων, που αφορούν στην ομαλή έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.