Σάρωσαν τα βραβεία οι μαθητές της Πάφου!

Πρώτο βραβείο εξασφάλισε το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου, στον Παγκύπριο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά των Γυμνασίων και Λυκείων από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία για το σχολικό έτος 2015- 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην Α’ Λυκείου το 1ο βραβείο εξασφάλισε ο Άγγελος Άσσος του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, το 2ο ο Ραφαήλ Δημητρίου του Λυκείου Λινόπετρας, το 3ο η Μαρία – Ολυμπία Τσιαννή του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου.


Επίσης στην Γ’ Λυκείου το 1ο βραβείο εξασφάλισαν η Αριάδνη Άσσου του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου καθώς και ο Στέλιος Στυλιανού του Λυκείου Αποστόλου Πέτρου και Παύλου.

Το 3ο βραβείο έλαβε ο Ανδρέας Βοσκός του Λυκείου Λινόπετρας.

Ακολούθως έπαινο εξασφάλισαν οι μαθητές και μαθήτριες, Ανδρέας Θεοχάρου του Λανίτειου Λυκείου, Ανδρέας Οικονόμου της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας, ο Νικόλας Λουκά του Α’ Λυκείου Κύκκου, ο Άγγελος Πελεκάνος του Λυκείου Ιδαλίου, ο Βασίλης Θωμά του Περιφερειακού Λυκείου Παλαιομετόχου, ο Κωνσταντίνος Ραγιά της Αγγλικής σχολής Λευκωσίας, η Εύα Στέλλα Τσιαπαλή του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, ο Δημήτρης Χριστοδούλου του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως, ο Μιχάλης Ιωαννίδης του Λυκείου Λινόπετρας, ο Γιώργος Ιωάννου του Λυκείου Αγίου Αντωνίου και η Χρυστάλλα Καλλυφόμματου του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)